Achtergrondfoto Van Zutphen Economisch Advies

Werkvelden


Van Zutphen Economisch Advies adviseert rijksoverheid, gemeenten en andere overheidsorganisaties over ICT & e-overheid, gebiedsontwikkeling en sociale domein & wijkaanpak.
 

ICT & e-overheid

Hoe kunnen we onze dienstverlening aan burgers en bedrijven verbeteren door de inzet van ICT? Zijn er mogelijkheden om effici├źnter te gaan werken dankzij e-oplossingen? Welke mogelijkheden zijn er om de administratieve lasten en de regeldruk te verminderen? Klik hier voor meer over ICT & e-overheid.

Gebiedsontwikkeling

Integrale gebiedsontwikkeling heeft betrekking op de inrichting van de ruimte met diverse functies in hun onderlinge samenhang. Functies zoals infrastructuur, woningbouw, kantoren, bedrijventerreinen, voorzieningen, leisure, natuur, water, recreatie, enzovoorts. Lees hier nadere informatie van gebiedsontwikkeling.

Sociale domein & wijkaanpak

Wat zijn de voordelen van het terugdringen van voortijdige schooluitval? Hoe kunnen zorgen voor veiligheid op straat? Welke maatregelen zijn nodig om de leefbaarheid in de wijk te verbeteren? Kijk hier voor een verdere toelichting op het sociale domein & wijkaanpak.